ΑΠΟ ΤΟ 1965

Εξουσιοδοτημένο Service Piaggio

Συνεργειο

Το 1965 ιδρύθηκε η εταιρία μας με στόχο την καλύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του Αθηναϊκού κοινού για τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανάκια που άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους της πόλης.

Από τότε τα καταστήματα μας έχουν πουλήσει χιλιάδες μηχανάκια του ομίλου της Piaggio και οι ευχαριστημένοι πελάτες μας επιστρέφουν τακτικά για το service των αγαπημένων τους Piaggio καθώς για να επιλέξουν αξεσουάρ για το μηχανάκι τους.

Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά

Untitled_Panorama1

Στα καταστήματα μας επιλέγουμε τα καλύτερα αξεσουάρ για την μηχανή σας και το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας συμβουλέψει για το τι θα μπορούσε να σας βοηθήσει περισσότερο για την δική σας περίπτωση.

Η πολυετής μας πείρα στις μηχανές της Piaggio και με κύρια εργαλεία το μεράκι και την τεχνογνωσία μας κατατάσσει στα πιο αξιόπιστα συνεργεία Piaggio στην Ελλάδα! Το πλήρως οργανωμένο συνεργείο μας, ακολουθώντας τα στάνταρ και την πολιτική της ίδιας της Piaggio, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση για όλες της μηχανές του ομίλου. Ελάτε να το διαπιστώσετε.

Στον ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ θα βρείτε οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειαστείτε για το δικό σας Piaggio! Το έμπειρο προσωπικό μας που ενημερώνεται από την ίδια την Piaggio σχετικά με τα ανταλλακτικά για το κάθε μηχανάκι μπορεί να σας προτείνει ποιο ανταλλακτικό ταιριάζει στο δικό σας όχημα.

Πώληση Καινούριων και Μεταχειρισμένων

SITE

Στις ανανεωμένες εκθέσεις θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε καινούργια άλλα και μεταχειρισμένα μηχανάκια του ομίλου της Piaggio μόνο με την ταυτότητα και το δίπλωμα σας. Επίσης μπορείτε να έρθετε για να ενημερωθείτε από κοντά σχετικά με τις τελευταίες προσφορές μας.

Έως 72 Δόσεις

054-X10

0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ και ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ

Διαλέξτε και δοκίμασε σε εμάς το μηχανάκι που σου αρέσει, μέσα από τη μεγάλη γκάμα μηχανών της Piaggio και κάνε την αγορά σου με διευκόλυνση έως 72 δόσεων μέσω τραπέζης και χωρίς προκαταβολή!